Известие

Collapse
No announcement yet.

Почистване на сепаратор АР 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Почистване на сепаратор АР 147

Здравейте колеги, карам Алфа 147 2.0 селеспийд , преди 4500 хил е сменено маслото на колата с 20К Селения, вдигам пръчката преди 2 дена да видя какво става, понеже колата грам не пуши , няма течове и т.н. Установявам, че щеката е суха, долях 1.5литра докато стигна максимума, отзад докато работи слагам ръката само вода хвърля, по ауспуха няма никакви чернилки и т.н.Поразчетох се и се оказа, че тези коли имат маслен сепаратор , който с годините се запушва и започва зверски да харчи колата масло. Мисълта ми е , някой може ли да ми направи тази процедура, тъй като нямам нито инструменти, нито условия да го направя, разбира се ще има заплащане от моя страна.

Братле иде на сервиз..ако не си запознат. Смисъл то 100% има хора дето могат да го направят на пътя пред вас...ама така и ще плащаш. Не прави селски изпъления..щото после пак Алфите били счупени. Моята така беше. Почистиха го и сега колата е мега добре. Беше клеясало..всичко в сепаратора. Та мисълта ми е, иди да ти я направят тази профилактика в сервиз. Не са малко форумните и успех. Да кажеш как е минало
    147 1.6TS 2005 120bhp.
    The beauty is real...you just have to find it!

Comment

Вентилация

Колега, първо си провери маркучите на главата на клапаните дали имат запушено, чак тогава се хвърляй да разглобяваш. Напиши от къде си, може някой колега да помогне около теб.
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от invictus Покажи съобщение
        Здравейте колеги, карам Алфа 147 2.0 селеспийд , преди 4500 хил е сменено маслото на колата с 20К Селения, вдигам пръчката преди 2 дена да видя какво става, понеже колата грам не пуши , няма течове и т.н. Установявам, че щеката е суха, долях 1.5литра докато стигна максимума, отзад докато работи слагам ръката само вода хвърля, по ауспуха няма никакви чернилки и т.н.Поразчетох се и се оказа, че тези коли имат маслен сепаратор , който с годините се запушва и започва зверски да харчи колата масло. Мисълта ми е , някой може ли да ми направи тази процедура, тъй като нямам нито инструменти, нито условия да го направя, разбира се ще има заплащане от моя страна.
        Всеки бакшиш сигурно се моли и се кръсти да попадне на автомобил, издържащ подобен пробег.
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Working...
        X